Zaboravili ste lozinku?  Prijava novog korisnika!

Narudžbe i povrat

 • Naručivanje

  Narudžbe primamo na sljedeće kontakte:
  - putem ove web stranice
  - tel.: 031/214-955
  - fax: 031/214-956
  - e-mail: prodaja@pirini-trade.hr, prodaja.2@pirini-trade.hr
  Sve narudžbe primamo od 7.30 do 15 sati, od ponedjeljka do petka, te subotom od 8 do 12 sati. Isporuka narudžbi se odrađuje već sljedeći radni dan, osim ako nije drugačije dogovoreno sa kupcem. U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, trgovac će obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se kupac otkazati narudžbu, trgovac će kupcu vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku. Kupac može otkazati ili izmijeniti narudžbu istog radnog dana do 15h, kako bi se stigle napraviti izmjene ili otkazati cjelokupna narudžba kod dobavljača.

  Dostava

  Sve dostave dostavljamo na adresu kupca, već sljedeći radni dan od dana narudžbe, osim ako je rok i datum isporuke drugačije dogovoren sa kupcem. Cijena dostave je uključena u cijenu artikala. Dostava se obavlja od 8 do 15h radnim danom.

  Zamjena proizvoda/reklamacije/povrat

  Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
  - isporuka robe koja nije naručena
  - isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  - ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima
  Kupac je dužan prijaviti reklamaciju proizvoda u roku 24 sata od primitka na adresu dostave, kako bi se naručio zamjenski proizvod i isporučio u što kraćem roku.
  Proizvodi s vidljivim oštećenjima, proizvodi koje je kupac pokušao popraviti ili prepraviti, proizvodi koji su oštećeni zbog nestručnog priključivanja ili neprikladne upotrebe, strujnog udara i proizvode bez originalne ambalaže nije moguće zamijeniti.

  Jamstvo

  Jamstvo proizvoda ovisi o jamstvu proizvođača, odnosno dobavljača proizvoda.

  Plaćanje

  Naručene proizvode i usluge kupac može platiti predračunom na račun poduzeća, sukladno dogovoru sa poduzećem.

Novi proizvodi

Top